STANDAARD VOEDING

VOLZET A&B

Standaard VOLZET A&B voeding is een echte start voeding, die gebruikt wordt om het substraat in te wateren als u de jonge planten planten uitzet in de aarde. De voeding zorgt ervoor dat de eerste basisbehoeften van de jonge plant worden vervuld. Deze startvoeding zorgt er ook voor dat de pH stabiel blijft in het substraat. Volzet voeding is een twee componenten voeding en bestaat uit Standaard Volzet A & Standaard Volzet B.

Cultuurschema
MSDS

MEER INFO

GROEI A&B

De Standaard GROEI A&B voeding is de voeding die gebruikt wordt tijdens de groeifase op aarde. Tijdens deze fase veranderen de behoefte van de plant, alsmede de pH sturing in de aarde. Deze Standaard Groei voeding is ook uitermate geschikt om te gebruiken voor de moeren planten; de planten die gebruikt worden om stekken van te maken. Een perfecte twee componenten voeding voor uw planten tijdens de groeifase.

MEER INFO

BLOEI A&B

De Standaard BLOEI A&B voeding is de voeding voor uw planten tijdens de bloeifase. Een complete voedingsoplossing met het perfecte schema voor uw bloeiende planten. Deze voeding gebruik je gedurende de gehele bloeifase van uw planten. Ook deze Bloei voeding is een twee componenten voeding, te weten Standaard Bloei A & Standaard Bloei B. Deze bloei voeding is een dag-voeding en dient dagelijks meegegeven te worden in het voedingswater. De perfecte voeding voor uw planten gemaakt van de meest hoogwaardige meststoffen. Een genot voor uw planten gedurende de bloeifase!

MEER INFO