One4Web

ALGEMENE INFORMATIE

Shieer is een bio technologisch bedrijf en werkt op innovatieve manier aan producten voor een breed scala bedrijven in diverse sectoren zoals tuinbouw, agricultuur, waterzuiveringen,  en bio energie. Alle Shieer producten zijn 100% biologisch afbreekbaar en schoon van chemicaliën.

Alle Shieer producten zijn “groen” te noemen en vormen daarmee een frontlinie in de strijd tegen de uitstoot van CO2, Stikstof en andere klimaat regulerende maatregelen.

De producten van Shieer mogen dan ook met recht het slogan “In Dedication to Nature” dragen, daar alle producten gefocust en ontwikkeld zijn op het welzijn van de aarde en haar bewoners, mensen en dieren.

Shieer heeft in haar 30 jarig bestaan diverse producten uitgevonden die geen gelijke kent. Shieer is één van de echte bio technologische bedrijven die de wereld kent.

NEEM CONTACT OP

ACTUELE INFORMATIE

Bekijk de range van producten op onze website. Voor diverse toepassingen zijn er producten ontwikkeld. Heeft u hiernaast nog problemen, vragen of opmerkingen? Laat het ons weten; Shieer denkt met u mee. Ferro is hoofdimporteur van Shieer producten voor Nederland en België. Ook leveren wij uit naar andere landen.

Shieer Producten van de Toekomst!