One4Web

BIO WATER CLEAN ODEUR – BWC-O  VERWIJDERD STANKOVERLAST

Bio Water Clean Odeur is een vloeibaar product dat gebruikt wordt om ongewenste geuren te neutraliseren. Shieer Bio Water Clean-Odeur® is een vloeistof die gebruikt wordt om ongewenste geuren in diverse sectoren tegen te gaan.

Altijd is het vervelend als je als bedrijf te maken krijgt met klachten uit de buurt met betrekking tot stankoverlast. Waar de mensen enkele jaren geleden nog wel enige geurmoleculen konden accepteren, wordt er op het moment snel geklaagd. Voor u als ondernemer betekent dit vaak in de praktijk dat er in eerste instantie een controlerend orgaan aan de deur komt. Vervolgd door een inspectie, het manen tot tegengaan van de stank en in het slechtste geval komt alles tot uiting in de rechtbank.

Het zijn wegen die de ondernemer niet wil bewandelen. Deze wil vooral bezig zijn met zijn/haar bedrijf, mooie producten maken en ervoor zorgen dat het bedrijf gezond blijft. Binnen dit kader zijn er al tal van wetten en regels waaraan hij/zij moet voldoen.

OFFERTE AANVRAGEN

PRODUCTINFORMATIE SHIEER BWC-O®

Shieer Bio Water Clean Odeur neutraliseert nare geurmoleculen zeer effectief. Shieer BWC-O  is overal makkelijk inzetbaar. Vaak hoef je alleen BWC-O aan de stank producerende producten, zoals mest, toe te voegen om van de stank af te komen. BWC-O werkt direct, u hoeft dus niet te wachten op resultaat! Op het moment dat u BWC-O op een correcte manier aan uw “stank producerend probleem” giet, spuit of anders toevoegt verdwijnen de geurmoleculen. Dit uiterst geconcentreerde product werkt al bij een lage dosering. Voorkom hoge investeringskosten, gebruik BWC-O

Dosering
100 ml Shieer Bio Water Clean Odeur (BWC-O) per ton (1000 Kg.)

One4Web

Bekijk ook de andere Shieer producten voor de Biomassacentrale

IJzerchelaat

Het additief voor zwavelreductie in de vergister.

Voorkom problemen met de motor

Shieer IJzerchelaat - Ontzwaveling

IJzerchelaat – ontzwaveling

Bio Water Clean-Digestion

Laat de biomassacentrale stabiel lopen en houdt het substraat vloeibaar

Bio Water Clean Digestion

Bio Water Clean Digestion